Restaurangverksamhet, vi kommer att driva en fiskbar i central Göteborg. Cateringverksamhet i västkustområdet. Konsultverksamhet, uthyrning av vår kompetens inom restaurangverksamhet och kock, exempelvis rådgivning och genomförande angående menyer, matkoncept och liknande. Eventverksamhet, matfestivaler och liknande, där vill vi kunna vara. Uthyrning av lokaler och maskineri, vi vill kunna hyra ut vår restaurang vid behov. Köksmaskiner ska vi kunna hyra ut vid behov.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 297 | 10 842 | 7 293 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -111 | 94 | 1 098 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -138 | 94 | 1 084 |
Årets resultat (tkr) | -138 | 64 | 879 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 610 | 1 871 | 1 731 |
Antal anställda | 10 | 10 | 4 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 297 | 10 842 | 7 293 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -111 | 94 | 1 098 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -138 | 94 | 1 084 |
Årets resultat (tkr) | -138 | 64 | 879 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 249 | 634 | 520 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 361 | 1 237 | 1 211 |
Tillgångar (tkr) | 2 610 | 1 871 | 1 731 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 488 | 627 | 930 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 369 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 752 | 1 245 | 801 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 610 | 1 871 | 1 731 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 10 | 4 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 430 | 1 084 | 1 823 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.8% | 0.9% | 15.1% |
Soliditet | 18.7% | 33.5% | 53.7% |
Kassalikviditet | 16.9% | 96.5% | 151.2% |
Restaurangverksamhet, vi kommer att driva en fiskbar i central Göteborg. Cateringverksamhet i västkustområdet. Konsultverksamhet, uthyrning av vår kompetens inom restaurangverksamhet och kock, exempelvis rådgivning och genomförande angående menyer, matkoncept och liknande. Eventverksamhet, matfestivaler och liknande, där vill vi kunna vara. Uthyrning av lokaler och maskineri, vi vill kunna hyra ut vår restaurang vid behov. Köksmaskiner ska vi kunna hyra ut vid behov.